Wednesday, December 5, 2007

Kerstkaart

Nou, ik heb weer wat afgemaakt vandeweek. Deze jaarboekbijdrage heb ik voor mijn vriendin Anja gemaakt. Had vorige week eindelijk mijn magnolia stempelkit binnengekregen dus die moesten uitgeprobeerd worden. En omdat ik weet dat Anja deze stempels ook erg mooi vind was dat natuurlijk helemaal leuk. Ze heeft hem inmiddels ontvangen dus kan ik hem nu wel laten zien. Stempels zijn van magnolia en het huisje op de achtergrond is van darcies.
Dan heb ik ook nog een kerstkaart gemaakt voor Anja. Dit is een kettingkaart via de pennyblackfanclub yahoogroep. De achtergrondstempel is weer van darcies, de slee en rendieren zijn gemaakt met de cricut christmas cheer cartridge. In de slee heb ik pb egeltjes en een poesje gestempeld. De cadeautjes zijn ook weer met de cricut christmas cheer cartridge uitgestanst.

6 comments:

Jolanda said...

Monique,

Wat is die kaart met arreslee leuk geworden. Erg leuk om de cricut met stempelen te combineren. Je brengt me zoals gewoonlijk weer op ideeën.

Anja's weblog said...

Ik vond de kaarten weer hartstikke mooi!! En wat een leuk idee, om de stempels te combineren met de cricut.

Basteltiger´s Welt said...

Die Karten sind toll geworden. Die Idee mit den Igeln im Schlitten finde ich klasse. Schade, daß die Rentiere auf dem Foto etwas dunkel sind, aber ich kann sie mir gut vorstellen.

Liebe Grüße, Nadine

Monique said...

Danke Nadine :)

Jetty said...

Al surfend hier terecht gekomen. Wat een leuke kaarten zeg!
Waar koop jij die darcies stempels?

Monique said...

Dank je Jetty.
Ik koop ze bij Darcies zelf: http://www.darcie.com/.

groetjes Monique