Sunday, December 9, 2007

En nog wat kaartjes

Gisteren deze kerstkaart gemaakt. Ik had het stelletje deze week gestempeld toen ik bij Jolanda was voor een gezellig stempelavondje. De stempel van het meisje is van haar en is een magnolia stempel net als de andere twee die in mijn stempelkit zaten. Op de kaart zelf heb ik ook nog een sneeuwster gebruikt die ook in mijn stempelkit zit. Lintje is Comstock collection.

Dit kaartje heb ik deze week gemaakt voor ons buurjongetje die net geboren is. Stempels had ik ook net vorige week nieuw en vond ik wel toepasselijk.


Gisteren vierde mijn broer zijn verjaardag. Deze kaart voor hem gemaakt. Stempel is van Whippersnapper. Lintjes (Comstock collection) heb ik vorige week met Sinterklaas gekregen. Tekststempel is van Hero Arts.


Ook mijn nichtje vierde gisteren haar verjaardag. Stempel is van Penny Black, lintjes zijn van maya road. Het papier had ik deze week bij de Action gekocht.


2 comments:

Anja's weblog said...

Prachtige kaarten heb je weer gemaakt!!
Die Winnie the Pooh is ook enig:))

Jay Jay said...

Man bist du kreativ! Tolle Karten hast du gemacht. Das Winnie the Pooh Motiv ist ja so niedlich und die Idee die Tilda mit dem "Rüschenkleid" zusammen mit dem Edwin Weihnachtsmann zu stempeln finde ich super, wäre ich nie selber drauf gekommen!