Wednesday, December 26, 2012

Merry Christmas

Ik hoop dat iedereen lekker geniet van de Kerstdagen :).
Deze kerstkaarten heb ik laatst ook nog gemaakt. Loop een beetje achter met het plaatsen op mijn blog. De sok heb ik uitgesneden met mijn cricut. Verder een afdrukje van magnolia, ingekleurd met mijn copics. De tekst is een stempel van Marianne Design. De hulstblaadjes zijn een die van Tim Holtz en de dennetak is een die van Cottage Cutz.

Bedankt weer voor het langskomen en een fijne tweede Kerstdag :)).

I hope everyone is enjoying their holidays :).
I made these cards the other day. I am a bit behind on blogging my cards. I cut the stocking with my cricut. I used an image from Magnolia, coloured with my copics. The text is a stamp from marianne Design. The leaves are a die from Tim Holtz and the pinecone branch is a die from Cottage Cutz.

Thanks for stopping by and enjoy your holiday :)).

Monday, December 17, 2012

kerst labels /Christmas tagsVoor deze labels heb ik dies van Cottage Cutz gebruikt, nl. de kerstman, de boom en de tak. Verder heb ik een magnolia doohickey gebruikt en de snowflake die van Tim Holtz. De tekst is een stempel van Darcies.

Bedankt weer voor het langskomen en jullie lieve commentaren :)).

I used Cottage Cutz dies for these tags. Santa, the tree and the branch. I also used a magnolia doohickey and the snowflake die from Tim Holtz. The text is a stamp from Darcies.

Thanks for stopping by and your sweet comments :)).


Wednesday, December 12, 2012

Kerstkaart / Christmas card
Op de blog van Janny heb ik een prachtige candy gewonnnen. En die kwam gisteren bij me binnen. Natuurlijk gelijk ermee aan de slag gegaan. Dit is hem geworden. Papier is van Magnolia. De stempel is Magnolia, ingekleurd met mijn copics en Spectrum Noir stiften, de tekst is Marianne Design en het dennetakje is daar ook van. De border is een doohickey van Magnolia en de hulstblaadjes zijn van Unique. 

Bedankt weer voor het langskomen en Janny, nogmaals bedankt voor je prachtige candy :)).

I won a wonderfull candy on Janny's blog. It arrived yesterday. Of course I wanted to work with it immediately. The paper is Magnolia and so is the stamp. Coloured with my copics and Spectrum Noir. The text is Marianne Design and so is the leaf die. The border is a doohickey from Magnolia and the small leaves are from Unique.

Thanks for stopping by.


Wednesday, December 5, 2012

Kerst / Christmas
Hier is dan weer een kerstkaart van mij. De afbeeldingen zijn van Magnolia, ingekleurd met mijn copics. De sterrenborder is een doohickey van Magnolia, evenals de sterrentag. De bloem is een die van Marianne Design en de kerstboom is een die van Cottage Cutz.

Bedankt weer voor het langskomen en jullie lieve commentaren.

Here's another christmas card from me. The images are Magnolia, coloured with my copics. The star border is a doohickey from Magnolia and so is the star tag. The flower is a die from Marianne Design and the christmas tree is a die from Cottage Cutz.

Thanks for stopping by and your sweet comments.