Wednesday, December 12, 2012

Kerstkaart / Christmas card
Op de blog van Janny heb ik een prachtige candy gewonnnen. En die kwam gisteren bij me binnen. Natuurlijk gelijk ermee aan de slag gegaan. Dit is hem geworden. Papier is van Magnolia. De stempel is Magnolia, ingekleurd met mijn copics en Spectrum Noir stiften, de tekst is Marianne Design en het dennetakje is daar ook van. De border is een doohickey van Magnolia en de hulstblaadjes zijn van Unique. 

Bedankt weer voor het langskomen en Janny, nogmaals bedankt voor je prachtige candy :)).

I won a wonderfull candy on Janny's blog. It arrived yesterday. Of course I wanted to work with it immediately. The paper is Magnolia and so is the stamp. Coloured with my copics and Spectrum Noir. The text is Marianne Design and so is the leaf die. The border is a doohickey from Magnolia and the small leaves are from Unique.

Thanks for stopping by.


6 comments:

Exclusively by Mel said...

Your card is beautiful Monique, I love this wonderful image!
Love,melly. xxx

Nicole said...

Wat een prachtig modelkaart, Monique net als je akart zelf. Schitterende details. Liefs, Nicole

Tammi said...

Woohoo for winning some candy! Your card is beautiful Monique! ~hugs

lenny said...

Mooiiiiii Kaartje Monique
gr lenny

Janny said...

Nu ben ik op je blog, vandaag was ik met mijn man, vader en moeder een daagje naar Maastricht ik zag je kaart dus in de trein, kon bijna niet wachten om thuis te komen en op je blog te kijken, ik vind je kaart prachtig en zo leuk om te zien dat je de spulletjes gebruikt hebt, nogmaals heel veel plezier er mee, liefs Janny

Anja's weblog said...

Wat een hartstikke leuke blogcandy heb je gewonnen! En een prachtige kaart heb je ermee gemaakt,

Groetjes
Anja