Saturday, May 24, 2008

Verjaardagspost en awards

Zo, eindelijk weer een berichtje van mij.
Ik kreeg vorige week deze award van Anja. Hardstikke bedankt Anja. Ik vind het geweldig dat we al zo lang vriendin zijn en kijk altijd uit naar je kaartjes :).

En deze 3 awards kreeg ik van Lim. Een lieve vriendin bij wie ik graag (soms zelfs een paar keer per dag) op haar blog kijk. Ze maakt prachtige kaarten. Thank you Lim for giving me these awards. I treasure our friendship and I love checking your blog (sometimes a couple of times a day, haha).


Ik geef deze awards door aan iedereen die in mijn rijtje blogs staat omdat ik er graag rondkijk en zo op erg leuke ideën uit kom.

Dan heb ik nog prachtige kaarten te laten zien. Maandag was ik jarig en ik heb erg mooie kaarten gekregen.
Deze kaart is van Iris. Ik vind hem echt prachtig. Ze had er ook nog heel leuke Hängler afdrukjes bij gedaan. Herzlichen dank Iris für deine super schöne Karte. Die gefallt mir sehr gut. Auch herzlichen dank für die abdrücke. Ich freu mich schon die zu benutzen :).


En deze kaart is van Domi. Ook al zo prachtig. Helemaal in mijn kleurtjes :). Van Domi kreeg ik ook heel mooie afdrukjes erbij. Domi herzlichen dank für die wunderschöne Karte. Gefallt mir sehr gut. Ist ganz in meine lieblingsfarben :). Auch danke für die süsse abdrücke :).


En deze prachtige Winnie de Pooh kaart heb ik van Jolanda gekregen. Jolanda, hardstikke bedankt. Ik vind hem schitterend :). Ik moet ook hoognodig meer met mijn pooh cartridge gaan doen .....


En dan heb ik ook nog deze prachtige magnolia kaart van Connie gekregen. Connie, jij ook hardstikke bedankt voor je lieve kaart en natuurlijk je gezellige bezoek vandeweek :). Tot gauw !!Sunday, May 18, 2008

Magnolia kaart

Vandaag een lekker rustig dagje gehad. Dit kaartje is ontstaan. Stempels van Magnolia en autumn leaves, letters zijn van cuttlebug alfabet en het slakje is met de "walk in my garden" cartridge van de cricut gemaakt.


En weer blogcandy

Er is weer mooie blogcandy te verdienen. Kijk maar 's op de blog van Heidi. Ze maakt prachtige kaarten, dus is zeker de moeite waard om er even te gaan kijken !

Beautifull blogcandy. Check out Heidi's blog. She makes beautifull cards so it's definitely worth looking !Monday, May 5, 2008

blogcandy

Er is weer blogcandy te verdienen. Ga maar 's op deze weblogs kijken: Tina's Timeless Treasures en Artfully Ila. Ze maken allebei fantastische kaarten, dus de moeite zeker waard :).

Do check out these weblogs: Tina's Timeless Treasures and Artfully Ila. They are giving away blogcandy. These ladies make lovely cards so it's definitely worth looking at :).
Thursday, May 1, 2008

Vakantiealbum voor mijn vriendin

Voor mijn vriendin heb ik voor haar verjaardag een vakantiealbum gemaakt. Ik heb natuurlijk de cricut weer gebruikt. Tasje is gemaakt met tags, bags, boxes & more en het frame wat erop zit is gemaakt met stretch your imagination en de software. Het boekje heb ik zelf op maat gesneden en is gebonden met de bind it all. Het boekje past dan weer in het album....


Ze wilde heel graag een waterval in haar album hebben, dus heb ik er twee gemaakt. Zo kon ik ook wat meer foto's kwijt :).een paar shape kaarten

Deze kaart heb ik gisteren in elkaar gezet. Gemaakt met de cricut, design studio en met de pooh and friends cartridge.En deze heb ik ook gemaakt. Deze kan wel opengeklapt worden, maar niet neergezet worden ...
Deze kan opengeklapt worden en ook neergezet worden.