Sunday, February 24, 2008

verjaardagskaart voor Denise

Nou gisteren was Denise dan jarig. Deze verjaardagskaart heb ik voor haar gemaakt. Het embossingsjabloon van Tinkerbell heb ik bij Connie gebruikt toen ik daar vandeweek was. Ingekleurd met derwent potloden. Nog een embossing sjabloon van cuttlebug gebruikt en ook nog wat ster stempels voor in de hoekjes.



Wednesday, February 20, 2008

Uitnodiging, valentijn en winter

Zaterdag is Denise jarig (wordt alweer 8!!) en natuurlijk hoort daar ook een kinderfeestje bij. Dus gisteren maar aan de slag met de uitnodiging hiervoor. Wat ben ik blij met mijn paperdolls cartridge ! Voor de jongens heb ik een cowboy gemaakt en voor de meisjes een cowgirl. Natuurlijk ook de peachykeen stempels gebruikt voor de gezichtjes.
Hier dan de cowboy ....
En hier de cowgirl ......Dan heb ik hier nog een chocoladewikkel die ik voor Valentijnsdag voor Cor gemaakt heb.
Stempel is van Penny Black.


En hier nog een winterkaartje die ik gemaakt heb voor een swap. Stempel is ook weer van penny black. Kaart is uitgesneden met de tags/bags cartridge.


Monday, February 4, 2008

Nog een baby album

En hier is nog een baby album dat ik gemaakt heb voor mijn nieuwe neefje.
Heb natuurlijk weer verschillende cartridges gebruikt van de cricut en ook de cricut software.



















Tasje en kaartjes

Zo, eindelijk weer 's wat laten zien.
Vorige week was Connie jarig en ik had natuurlijk een kadootje gekocht, maar ja, dat moest ook wel ingepakt worden. Toen heb ik een tasje uitgesneden met de cricut met de tags, bags, boxes & more cartridge en mijn nieuwe Penny Black stempels gebruikt om het tasje te versieren.




Ook had ik nog een paar kaartjes gemaakt die nu aangekomen zijn dus kan ik ze ook laten zien. Deze kaart heb ik gemaakt met Mandy stamps en de schutting is van Art Impressions. Verder versierd met stickles.


En deze kaart had ik gemaakt voor Anja. Kaart is weer uitgesneden met de cricut met de fabulous finds cartridge. Stempels die ik heb gebruikt zijn van Darcies en Magnolia.