Saturday, August 31, 2013

Magnolia For YouDaar was ik ook weer met een kaart. De stempel is Magnolia, ingekleurd met mijn distress inkt. De tag is een die van CC Designs, het notitieblaadje en tabje zijn van Marianne Design en het takje is een die van Cottage Cutz. Bedankt weer voor het langskomen en jullie lieve commentaren en een fijne dag verder !!

Here I am with a card. The stamp is Magnolia, coloured with my distress ink. The tag is a die from CC Designs, the note and tab are from Marianne Design and the branch with leaves is a die from Cottage Cutz. Thank you for stopping by and for your sweet comments. Enjoy your day !!

Sunday, August 18, 2013

Kerst flip it


Daar was ik ook eindelijk weer 's met een kaart. Ik heb dit keer mijn nieuwe Sizzix Flip It mal gebruikt. Het afdrukje heb ik gekleurd met mijn Faber Castell polychromos potloden. De tekst is van Darcies' stempels, de  achterste dennetak is een die van Cottage Cutz en de andere is van Marianne Design. Bedankt weer voor het langskomen en een fijne dag verder :)).

Here I am with another card. This time I used my new Sizzix Flip It die. I colored the image with my Faber Castell polychromos pencils. The text is from Darcies' stamps. The branch in the back is a die from Cottage Cutz and the the other one is a die from Marianne Design. Thank you for stopping by and enjoy your day :)).