Tuesday, March 19, 2013

Verjaardagskaart / birthday card

De dochter van mijn vriendin was jarig en voor haar heb ik deze kaart gemaakt. De stempel is van Magnolia, ingekleurd met mijn distress inkt. Verder stanzen gebruikt van Memorybox (boom), Joy (bloemen), Marianne Design (gras) en Go Kreate voor de vorm van de kaart. De vlinder is een sticker van Xenos.

Bedankt weer voor het langskomen en voor jullie lieve commentaren.

My friend's daughter celebrated her birthday and I made her this card. The stamps are Magnolia, coloured with my distress ink. I used dies from Memorybox (trees), Joy (flowers), Marianne Design (grass) and Go Kreate for the shape of the card. The butterfly is a sticker I bought locally.

Thanks for stopping by and for your sweet comments.

Wednesday, March 13, 2013

Magnolia Christmas Challenge # 03Ik was van plan om elke maand 2 kerstkaarten te maken. Is tot nu toe nog niet zo veel van gekomen, maar hier is er dan toch eentje. De stempel die ik heb gebruikt is van Magnola, ingekleurd met distress inkt. De bloemen zijn stanzen van Marianne Design, de mooie dennetak rand is van Memorybox en de kleine takjes zijn gemaakt met een stans van Cottage Cutz. Verder nog een Magnolia stans gebruikt voor de tag en de tekst is gemaakt met een stans en een stempel van Whimsey Stamps.

Met deze kaart wil ik meedoen met Magnolia Christmas Challenge # 03, traditionele kleuren.
Bedankt weer voor het langskomen een een fijne dag verder.

I planned to make 2 Christmas cards each month. So far I didn't do too well, but here is one. The stamp is Magnolia, coloured with my distress ink. The flowers are Marianne Design dies, the lovely pinecone border is Memorybox and the little leaves are Cottage Cutz. I also used a Magnolia die for the tag and the text and die are from Whimsey Stamps.

I want to enter Magnolia Christmas Challenge # 03, traditional colours.
Thanks for stopping by and enjoy your day.