Friday, March 28, 2008

Wat kaartjes met de cricut

Vorige week was de dochter van mijn vriendin jarig. Dit is de kaart die ik (samen met Connie) gemaakt heb voor haar. Met de paperdoll Dress Up cartridge het meisje en de eenhoorn gesneden en ook de struik en het gras.
De binnenkant moest natuurlijk ook versierd worden :).


En hier een close up van het meisje.

En gisterenavond was Jolanda hier om weer een avondje gezellig te stempelen/scrappen/kletsen. Aangezien ze vandaag jarig is (van harte gefeliciteerd Jolanda !!!) had ik een kaart voor haar gemaakt. Natuurlijk moest ik mijn nieuwe Pooh and Friends cartridge gebruiken. En dit is de kaart geworden.

En een close up van Pooh.


En een close up van Piglet.


De achtergrond heb ik weer gestempeld en de lucht met chalks ingekleurd.


Wednesday, March 26, 2008

Winnie de Pooh

Vandeweek kreeg ik mijn nieuwe Winnie de Pooh cartridges binnen. Dit is de eerste kaart die ik ermee gemaakt heb. Stempel is van Penny Black. Ingekleurd met aquarelpotloden.

Wednesday, March 12, 2008

You make my day

Van Anja kreeg ik deze "you make my day" award. Hardstikke bedankt Anja. Ik kom ook altijd graag op de jouwe rondkijken. Sterker nog, we stimuleren elkaar echt om onze weblog goed bij te houden he? Hardstikke leuk vind ik dat hoor. Hoop dat we daar nog heeeeeeeel lang mee doorgaan :).
Ik zou niet weten wie ik deze award nog door kan geven omdat volgens mij iedereen hem al wel gekregen heeft.
Poppetjes, kaarten en boekenlegger

Voor de klas van Denise heb ik wat uitgestanst voor de Pasen.
Deze zijn voor op het prikbord. Gemaakt met de paperdoll cartridge en peachykeen gezichtstempel.


Dit is de kleinere uitvoering waar de kinderen mee aan de knutsel kunnen. Ik heb van allebei 15 stuks gemaakt.


En hier zie je ze allemaal bij elkaar.


Dan heb ik ook nog een kaart gemaakt deze week. De achtergrond heb ik zelf gemaakt door eerst het papier te sponzen met distress inkt en daarna heb ik de randen aangezet. Verder nog een Sirius stempel gebruikt voor het achtergrondpapier om het af te maken. De andere stempel is van Penny Black.

Deze boekenlegger heb ik ook gemaakt. Iedereen hier in huis had al een boekenlegger, maar ik zelf nog niet. Dus eindelijk ook maar 's voor gaan zitten. De swirl stempel is van Autumn Leaves, afgedrukt met distress inkt, randen ook aangezet. Magnolia stempel ingekleurd met Derwent potloden en reukloze terpentine, poesje is van Eatcake. Bloemetje erop en fibertjes die heel toevallig precies dezelfde kleur hebben.


Vorige week ook eindelijk mijn nieuwe stamping bella stempel uitgeprobeerd. Dit is het resultaat. Embossingmal gebruikt voor de achtergrond en deze aangezet met distress inkt.
Sunday, March 9, 2008

Cricut/magnolia kaart

Vandaag weer 's een kaartje gemaakt. Heb de cartridge "stretch your imagination" gebruikt en een afdrukje van een magnolia stempel. Tekst stempel is onbekend.

Sunday, March 2, 2008

Paperbag boekje

Ik heb weer een paperbag boekje gemaakt. Ik heb hiervoor gebruikt mijn bind it all, 3 paperbags en verder verschillende tinten groen cardstock, lintjes en fibers. Mijn nieuwe stretch your imagination cartridge heb ik hierbij ook gebruikt en de tags bags boxes cartridge in combinatie met de cricut software om de tag breder te maken. Ook nog clearstamps van Autumn Leaves en Fancy Pants.