Saturday, January 19, 2008

kaarthouder

Vandaag heb ik me ook eens gewaagd aan een kaarthouder. Ik had zo'n kaart gezien bij Anja en vond hem geweldig. Dus toen ik een verjaardagskaart moest maken was dat een mooie gelegenheid. Dit is hem geworden. Ik heb mijn cricut cartridge "fabulous finds" gebruikt en verder stempels van penny black en darcies, nestabilites en bloemetjes.

En dit is de binnenkant.


Friday, January 18, 2008

Baby album

Hier heb ik een baby album dat ik in opdracht gemaakt heb (de eerste in opdracht!!). Ik heb natuurlijk mijn cricut weer gebruikt. Zou niet meer weten wat ik zonder moest doen :).
De cartridges die ik gebruikt heb zijn new arrival, zooballoo, mini monograms, doodlecharms en walk in my garden. Verder heb ik de cricut software gebruikt en stempels van fancy pants. En van Connie heb ik lintjes/fibres en embellishments gekregen. Bedankt Connie, natuurlijk ook voor je goede adviezen !!Monday, January 7, 2008

Weer wat te laten zien

Dit kaartje heb ik gisteren gemaakt. Stempel is van PB, swirl stempel is van Autumn Leaves en daarna nog wat stickles eroverheen.

En daar achteraan gelijk deze gemaakt. Stempel is weer van PB, lintjes heb ik van Connie gekregen.


Dan heb ik hier nog de december bijdrage voor het jaarboek van de szenestempler die ik voor Domi gemaakt had. Ze heeft hem inmiddels binnen dus kan ik hem nu wel laten zien. Stempels zijn van Magnolia en de andere stempels weet ik niet van welk merk ze zijn. De tekst heb ik met de designer software van cricut gemaakt.


En dan nog deze. Dit is ook een jaarboekbijdrage maar dan van de stempelmiezen. Toevallig was die ook voor Domi. Het rondje met de tekst eraan vast heb ik ook weer met de cricut software gemaakt. Kerstboom is van de cartridge paperdolls. Stempel is ook weer van Magnolia.


Friday, January 4, 2008

Weer een paar kaarten

Gisteren kreeg ik mijn spellbinder scallop dies binnen. Ik moest die natuurlijk direct even uitproberen en dit is het resultaat. Stempel is van PB.
Gisterenavond bij Connie geweest en daar hebben we samen met Nancy een gezellige avond gehad waar we een paar kaarten hebben gemaakt.
Stempel is van Whippersnapper en de swirlstempel is van Autumn Leaves.


Bij deze heb ik een stempel gebruikt van Magnolia.


Thursday, January 3, 2008

Nog wat kaartjes en een paar doosjes

Ik heb deze week nog een paar nieuwjaarskaartjes gemaakt. Stempels zijn van PB, tagje is gemaakt met de cricut cartridge tags, bags, boxes & more.


Voor Denise heb ik dit sigarenkistje versierd. Heb de nieuwe cartridge paperdolls gebruikt. Is toch wel een erg leuke cartridge hoor. Gezichtjes zijn gestempeld met peachykeen face stempels.


En voor Sabine heb ik deze gemaakt. Is ook allemaal met de paperdolls cartridge gemaakt.