Sunday, October 28, 2007

Weer wat kaartjes

Ik had wat kaarten en jaarboekbijdragen verstuurd vorige week en ze zijn allemaal binnengekomen dus kan ik ze nu wel laten zien.

Dit is een halloweenkaart die ik gemaakt heb voor de pbfc voor Susanna. Stempel is van penny black.


Deze jaarboekbijdrage heb ik voor de stempelmiezen gemaakt voor Ute. Stempel heb ik gebruikt van Jolanda en ik weet niet meer wel merk het is. De vleermuizen zijn uitgestanst. De grote is een sizzix stans en de kleine zijn van cuttlebug.

Deze halloweenkaart heb ik voor Jay Jay gemaakt voor de szenestempler. Het heksje is van stampin.com, het huisje en de boompjes zijn van stampendous. Het spinnetje is uitgestanst met een cuttlebug stans en de tekst is van de cricut cartridge "paperpups".

Deze jaarboekbijdrage is ook voor Ute en is via de szenestempler groep. Stempel is van stampin.com en het huisje en boompjes van stampendous.

Sunday, October 21, 2007

En nog een paperbag album

En natuurlijk wilde ik gelijk nog zo'n boekje maken. Een collega van Cor heeft net een dochtertje gekregen en dus een mooie gelegenheid om er nog eentje te maken. Dit is hem geworden.










paperbag boekje

Maandag was ik bij Connie en daar heb ik voor het eerst een paperbag boekje gemaakt. Ik vond het erg leuk om te doen en het was ook reuze gezellig !











Sunday, October 14, 2007

Weer wat te showen

Voor mijn vriendin heb ik dit mazeboekje gemaakt waar ze zelf dan foto's van haar kinderen in kan plakken zodat ze die in haar tas kan bewaren.



Het boekje is gemaakt van 1 scrapvel en in de vakjes heb ik een soort tagjes zitten die ik gestempeld heb met stempels van autumn leaves met een leuk lintje eraan.


Deze verjaardagskaart heb ik gemaakt voor mijn tante die eergisteren haar verjaardag vierde. Ze is helemaal weg van pinguins dus natuurlijk een paar pinguin stempels gebruikt. De stempels zijn van peachy keen stamps en darcies. Letters zijn met de cricut gemaakt met de zooballoo cartridge....