Sunday, September 30, 2007

Stempelwerk

Hier zijn nog wat gestempelde bijdragen die ik laatst gemaakt heb voor de jaarboeken van duitse yahoogroepen.

Dit is de augustusbijdrage die ik voor de szenestempler gemaakt heb. Stempels die ik gebruikt heb zijn van Whippersnapper, Penny Black, Stampin.com en Great Impressions.


Dit is de septemberbijdrage voor de szenestempler. Het egeltje is van Penny Black, de achtergrond stempels zijn van Third Coast Rubber stamps en Eat Cake. De vlinders heb ik gemaakt met de cricut met de cartridge Mickey & Friends.

En deze heb ik gemaakt voor de stempelmiezen voor augustus. Voor deze heb ik een afdrukje van Anja gebruikt van het magnolia meisje. Ook heb ik mijn nieuwe cuttlebug embossingmal gebruikt en de zooballoo cartridge voor het randje om het meisje heen.


En deze is ook voor de stempelmiezen. De egeltjes stempel is weer van Penny Black en de boom is van Magnolia.mini scrapboekje in tasje Texel

Hier dan mijn mini vakantieboekje van onze vakantie naar Texel afgelopen augustus. Ik heb het tasje gemaakt met (natuurlijk) de cricut expression met de shoppingbag van de cartridge tags, bags, boxes & more. Versierd met chipboard letters die ik ook door de cricut expression heb gehaald. lettertype is Planting schoolbook. Verder versierd met schelpjes, kettinkjes, touw en fibers.
Het boekje heb ik zelf op maat gesneden. Daarna met behulp van de bind it all in elkaar gezet.
In het boekje heb ik van de cricut de volgende cartridges gebruikt: paperpups, zooballoo, mickey & friends, george. Verder nog van cuttlekids het schaapje en stempels van o.a. darcies. Ook heb ik wat sizzlits stansjes gebruikt (bedankt Connie !!).