Saturday, August 25, 2007

En nog wat kaartjes met de cricut gemaakt

Dit kaartje heb ik gemaakt met de Mickey and Friends cartridge en de achtergrond is bestempeld met art impressions watercolour stempels.
Deze is ook weer gemaakt met de Mickey and Friends cartridge en ook bestempeld met art impressions watercolour stempels. Erg leuk om te doen hoor.

Deze uitnodigingen had ik gemaakt voor Sabine's verjaardag in mei. Ik heb hiervoor de pregnant lady gebruikt van de new arrival cartridge. Ik heb de zwangere buik weggesneden en dan krijg je dus een gewoon meisje/vrouw.
Deze slinger had ik ook voor Sabine's verjaardag gemaakt. De tekst is misschien niet zo goed te lezen, maar er staat "hoera Sabine 10 jaar" en is gemaakt met de George cartridge.

Een paar oudere cricut projecten

Zo, hier dan een wat ouder project wat ik voor moederdag voor mijn moeder gemaakt heb. Het is gemaakt met een doosje wat ik met de cricut heb uitgesneden en bestempeld heb met penny black stempels en de achtergrond met art impressions watercolour stempels.

En dit is een blikje waar de hondebotjes voor onze hond in zitten. Ik heb met de cricut, met de mickey and friends cartridge pluto uitgesneden en ook de boompjes, bloemetjes, grasjes, struiken en zon zijn van deze cartridge.

Sunday, August 19, 2007

Cricut Expression

En dan maar gelijk het volgende bericht.
Gisteren heb ik eindelijk mijn nieuwe cricut expression opgehaald. Natuurlijk moest ik hem gelijk uitproberen en dit is wat ik heb gemaakt. Het is het tasje dat op de cartridge planting schoolbook zit. Bewerkt met dessin papier en penny black afdrukjes en een aantal bloemen.Vakantie produktie

Zo, nu word t het eindelijk tijd om 's wat te laten zien op mijn blog.
Vorige week zijn we een weekje naar Texel geweest en daar heb ik ook een aantal kaartjes gemaakt die ik hier laat zien.De eerste is gemaakt met een stempel van penny black, achtergrond is een embossingachtergrond van cuttlebug.

De tweede is een stempel van Stampin Up. Het setje heb ik al een tijd, maar nog niet zo veel gebruikt.

Dit is een afdrukje van een Magnolia stempel die ik laatst bij Anja gemaakt heb. Weer de cuttlebug embossingmallen gebruikt voor de achtergrond.

En nog een keer een magnolia afdrukje gebruikt voor deze kaart.

Dit is een afdrukje gemaakt met een stempel van Anja.
En deze is gemaakt met een stempelafdruk die ik al een jaar heb liggen. Vond hem wel toepasselijk omdat we zo dicht bij de zee waren. Het gansje/eendje is van penny black.

De stempel is van high hopes.

Alles is ingekleurd met derwent potloden.